Maria Victòria Llull: “Apostam per un model social respectuós amb el medi ambient i que garanteixi l’expansió dels drets de totes les persones”

Mallorca Nova i Jovent Republicà celebren l’acte central de la seva campanya jove de suport a MÉS per Mallorca

Mallorca Nova i Jovent Republicà han celebrat aquest divendres horabaixa a Porreres l’acte central de la campanya jove en suport a les candidatures de MÉS per Mallorca per a les pròximes eleccions al Govern, al Consell de Mallorca i als ajuntaments d’arreu del país. La secretària general de Mallorca Nova i número 8 de les llistes de MÉS al Parlament, Maria Victòria Llull, ha reivindicat “un model social respectuós amb el medi ambient i que garanteixi l’expansió dels drets de totes les persones” i per això ha reclamat “polítiques amb perspectiva de gènere i inclusives”. Així mateix, el portaveu de Jovent Republicà, Josep Prohens, ha assegurat que: “és important que el jovent d’esquerres i sobiranista tenguem espai dins els diferents governs municipals per promoure campanyes de sensibilització a centres educatius i esportius de dos temes que ara mateix són vitals: l’erradicació de les violències masclistes i la conservació de la llengua catalana”.

En l’acte de campanya hi han intervingut la portaveu de MÉS per Mallorca, Marta Carrió; la regidora jove i candidata a la batlia per MÉS per Lloseta, Angelina Pérez, i el candidat a la batlia per MÉS per Porreres, Tià Lliteres. Per part dels organitzadors, han intervingut dos candidats municipals a les llistes de MÉS-Esquerra Manacor, la regidora Carme Gomila, i a SUMA Candidatura Local per Santanyí, el portaveu de Jovent Republicà Josep Prohens; així com el candidat al Consell, Guillem Verd, i la també candidata al Parlament, la secretària general de Mallorca Nova Victòria Llull.

Durant l’acte, Guillem Verd, candidat al Consell i militant de Mallorca Nova, ha afirmat que: “Com a joves ens toca denunciar el model econòmic de les Illes, un model basat en el turisme massificat sense cap control, salaris baixos i precarietat. Carme Gomila, regidora i candidata a les llistes de MÉS-Esquerra Manacor, aprofità per llençar un missatge esperançador: “el que passarà [avui] a Sa Pobla és un símptoma que les organitzacions juvenils hi som i sempre hi hem estat”.

L’acte de Mallorca Nova i de Jovent Republicà a la biblioteca de Porreres ha aplegat una cinquantena llarga de persones que, d’acord amb l’organització, “és una mostra de l’empenta que els joves estam decidits a donar a MÉS per Mallorca en els comicis del 28 de maig”.