Maria Victòria Llull: “Hem posat les bases per ser una organització juvenil forta i donar tot el suport a MÉS per Mallorca a les pròximes eleccions”

El Segon Congrés de Mallorca Nova consolida l’organització com el referent dels joves d’esquerra sobiranista i ecologista

Mallorca Nova, l’organització juvenil lligada a MÉS per Mallorca, ha celebrat aquest dissabte el seu II Congrés a Ses Cases des Mestres, a Santa Maria. Després de ser reelegida com a secretària general, Maria Victòria Llull ha assegurat que “hem posat les bases per una organització juvenil forta i donar tot el suport a MÉS per Mallorca a les pròximes eleccions”. També ha assistit a l’acte polític de l’assemblea el candidat de MÉS per Mallorca a la presidència del Govern, Lluís Apesteguia. “El maig d’aquest 2023 necessitarem totes les mans, tota l’empenta i tota la il·lusió que els joves heu d’aportar per guanyar el Govern i el Consell i assumir el repte de fer una Mallorca nova”, ha dit el també coordinador del partit ecosobiranista.

Segons explica Mallorca Nova en un comunicat, aquest congrés ha servit per consolidar l’organització i preparar-la per donar suport a MÉS per Mallorca en els pròxims mesos, fins els comicis del maig. L’organització ha renovat els Estatuts i la Ponència Política i ha aprovat un Reglament de règim intern i un Protocol contra les agressions masclistes i LGTBI-fòbiques. “Mallorca Nova ha demostrat ser una font d’idees, d’inspiració i de perfils formats i decidits”, ha explicat Llull, que també ha assegurat que “l’Assemblea d’avui evidencia que som un projecte que segueix creixent per convertir-se en el referent de l’esquerra sobiranista i ecologista”.

La trobada d’avui, el II Congrés, és la primera Assemblea General de Mallorca Nova després de l’assemblea fundacional de desembre del 2020. Un dels tràmits importants era la renovació del Secretariat Nacional, un òrgan en què Maria Victòria Llull tornarà ocupar la secretaria general acompanyada de Joan Font (organització), Jaume Ribas (finances), Joana Catany (comunicació), Miquel Rosselló (formació i estratègia), Aina Maria Quetglas (relacions territorials i comissions) i Diego Moncada (relacions internacionals). S’han elegit també els representants de l’organització als òrgans interns de MÉS, al Consell de la Joventut de les Illes Balears (CJIB) i la composició de la nova Comissió de Garanties.

A més del Secretariat Nacional, vos adjuntam a continuació un llistat de les persones elegides a l’assemblea d’avui per a diferents responsabilitats:

Persones membres de la Comissió de Garanties:
Margalida Rius
Antoni Fornés
Maria Margalida Perelló

Persona elegida com a representant de Mallorca Nova al CJIB:
Josep Nicolau
Gabriel Bibiloni (suplent)

Persona elegida com a representant de Mallorca Nova a l’Executiva de MÉS per Mallorca:
Ferran Montero

Persones elegides com a representants de Mallorca Nova al Consell Polític de MÉS per Mallorca:
Joan Campins
Maria Socies Amorós
Gabriel Bibiloni (suplent)