Signatura del protocol de col·laboració entre Mallorca Nova i MÉS per Mallorca

La secretària general Mallorca Nova, Maria Victòria Llull, i el coordinador de MÉS per Mallorca, Antoni Noguera, han escenificat aquest divendres durant una roda de premsa la signatura del protocol d’un col·laboració que ja havia estat aprovat fa setmanes als òrgans de les respectives organitzacions. A més, la trobada ha servit per presentar tres propostes que Mallorca Nova ha translladat a MÉS i que la formació ecosobiranista s’ha compromès a reivindicar o a aplicar des de les institucions.

La secretària general de Mallorca Nova, Victòria Llull, ha exposat tres propostes dels joves. Ha demanat “reclamar l’Estat espanyol a l’urgent limitació dels preus de lloguer més enllà de la proposta formulada pel ministre Ábalos i deixar de considerar l’habitatge com un bé especulatiu”, “que s’el·laborin plans d’emancipació i que incloguin aspectes com l’habitatge, el treball o la salut mental” i “garantir la total independència del Consell de la Joventut”.

El coordinador de MÉS, Antoni Noguera, ha reforçat el compromís de la formació ecosobiranista de translladar les propostes de Mallorca Nova. “Necessitam organitzacions que parlin en primera persona i qui millor pot impulsar polítiques juvenils són els mateixos joves”, ha dit Noguera, que s’ha compromès a “replantejar l’acció política de MÉS per Mallorca amb accent jove”.